GoCo Power-Chiptuning, een bedrijf dat u kan helpen, het maximum uit je wagen te halen, of dit nu kracht, of zuinigheid betreft…

Wellicht bent u, net als vele andere chauffeurs het beu, om bij een inhaalmanoeuver het te moeten opgeven, omdat uw wagen net dat ietsje te kort komt…?? Wel wij hebben de oplossing voor uw probleem ! !

Door middel van onze professionele uitlees apparatuur, lezen wij om te beginnen de originele software uit van uw wagen, deze kunnen wij herprogrammeren.  Door middel van enkele PK’ s of wat extra koppel-vermogen, krijgt u al een heel andere wagen om mee te rijden ! !  Dit herprogrammeren houdt geen enkel risico is voor uw wagen !  Ook hoeft u geen angst te hebben als u naar de keuring moet of een keer bij uw Dealergarage komt, onze chiptuning is volledig risicoloos en onzichtbaar naar de dealers toe… 

Bent u na een chiptuning toch niet tevreden over de verkregen resultaten, komt u gewoon terug bij ons langs en wij plaatsen uw persoonlijke (originele) software terug…  Dit volledig kosteloos !  Dus zo ziet u wij hanteren de “niet tevreden -> originele software terug” garantie !

U gaat na een power-chiptuning door GoCo, meteen merken dat uw wagen niet alleen vlotter is, maar dat uw wagen ook zuiniger gaat zijn, dit dankzij het feit dat uw wagen zichzelf niet meer zo moet forceren om de gewenste prestaties te leveren…  Dankzij een eenmalige investering in chiptuning verdiend u na verloop van tijd deze investering terug aan de benzinepomp… !

Voor meer info of voor het maken van een afspraak, kan u ons steeds bereiken op 0479/05 66 82 dit kan 7 dagen op 7 tot 23u.

Bij ons betaal je enkel de geleverde diensten en niet de showroom.  Er is altijd tijd voor een babbel bij een lekkere kop koffie.